Vaxning

Vaxning


Vill du slippa stickig utväxt och slippa raka dig varje dag? Genom att vaxa bort håret förlängs tiden tills att håret växer ut igen. Ju mer regelbundet du vaxar dig desto bättre och hållbarare resultat. Håren avlägsnas med rötterna och det tar cirka 4-6 veckor innan håren vuxit fram igen. Tack vare att håren måste nybildas från roten och är spetsiga när de kommer ut känns håren tunnare och mjukare än när man rakar. Många upplever att håret tenderar att tappa sin växtkraft efter upprepade vaxbehandlingar vilket gör att du så småningom behöver vaxa dig med allt glesare intervall. Intimvaxning


Intimvaxning, även kallat Brasiliansk vaxning, är när man tar bort allt eller större delen av könshåret. 

Vi använder oss honungsemulsion vid intimvaxning, vilket ger en mer skonsam vaxning. Det är en hudvänlig naturprodukt som har läkande, stärkande, smärtstillande och bakteriedödande egenskaper, och lämnar huden len och mjuk.


För många är det lite nervöst att komma för intimvaxning, vilket vi har fullförståelse för! För oss är det därför väldigt viktigt att hålla hög diskretion och professionalism. Har du några frågor eller funderingar inför din behandling så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att reda ut eventuella frågentecken. 

Är du osäker på om intimvaxning är något för dig, så testa gärna på en "djup bikinivax". Vi vaxar då lite längre in än en vanlig bikinivaxning, men inte lika mycket som i en brasiliansk. Det kan vara ett bra sätt att känna på känslan, och därmed "smyga" sig på en full intimvaxning. 


Vi gör intimvaxning endast på kvinnor.Inför ditt besök


Var noga med att peela området som ska vaxas, gärna dagen innan. Du får därmed bättre resultat och mer hår avlägsnas.


Hårstråna bör vara minst 2 mm långa, vilket betyder ca 2 veckors utväxt. Får du ett nyptag om håret så är detta tillräckligt. Kan man dock vänta längre, upp till 4 veckor så blir resultatet bättre. Detta för att alla strån ska ha chans att komma ut, vilket ger ett jämnare och mer varaktigt resultat. Vaxar man tidigare bör man vara medveten om att inte alla strån kommer med i vaxningen och kan göra att man känner utväxten snabbare.


Ha löst sittande kläder på dig, då tyget annars kan irritera huden efter vaxningen. Vid intimvaxning rekommenderar vi att man använder bomullstrosor så att huden får andas.

Fonnix.se

Vad vill du vaxa?


Hela ben...............550kr...60min

Hela ben inkl. bikini..650kr...75min

Halva ben..............355kr...30min

Bikini.................285kr...30min

Djup bikini............355kr...45min

Armhålor...............220kr...30min

Litet område - haka, överläpp, raggarsträng...........180kr...15min

Brasiliansk............450kr...60min

Hela ben inkl. brasiliansk

.......................945kr...90min


Varför honungsemulsion?


  • 100% naturprodukt, bara naturliga ingredienser
  • Dermatologiskt testad
  • Fri från pollen
  • Ej allergiframkallande
  • Mycket skonsamt och hudvänligt
  • Används vid kroppstemperatur, så bränns därför aldrig
  • Lämplig för känslig och mycket känslig hud
  • Gör mindre ont
  • Tar även bort grövre och kortare hårstrån
  • Minskad risk för hårsäcksinflammation och inåtväxta hårstrån