Fransar i alla åldrar

Fransar i alla åldrar


Nog har du hört om fransförlängning?

Nej, det är inte den unga tjejen i kön på ICA jag pratar om när jag säger fransförlängning. Vår största målgrupp är faktiskt 40+. För en bra fransförlängning ska bara du veta om.När man har målat sig med mascara hela livet så tar de egna fransar stryk.


Har du någonsin tittat på din brors fransar och tänkt: Åh va orättvist att HAN fick så fina fransar!. Det är helt enkelt för att han inte varje dag har slitit på de med mascara och ögonfransböjare och dag ut och dag in täppt igen hårsäckarna och sedan slitit och dragit i dom för att tvätta bort det på kvällen.


Faktum är att fransförlängning, när utfört på rätt sätt, är mycket mer hygieniskt än mascara. Vi applicerar 1-2 mm från huden så att hårsäcken faktiskt "tror" att du går utan smink varje dag. Lätt att rengöra och hålla hygiensikt men framförallt - Du vaknar redan sminkad varje morgon och du känner dig äntligen piggare på ögonen.Mascara - ett onödigt ont


Många upplever att ju äldre man blir desto svårare är det att applicera mascaran, det kladdar utanför och har man dessutom glasögon kan denna morgonprocedur te sig som dagens värsta. Det är därför kvinnor i hela världen, i alla åldrar, har upptäckt möjligheterna med fransförlängning.


Tack vare att vi tillsammans med dig väljer längd, form, böj och volym på dina fransar så kommer din sättning helt enkelt att passa dig. Less is more - en bra fransförlängning ska bara DU veta om. Sen att andra säger till dig att du ser fantastiskt ut är såklart bara en bonus.Hur går det till?


Behandlingen inleds med att bestämma hur långa, böjda och tjocka fransar du vill ha, vi kommer med rekommendationer och tillsammans kommer vi fram till vilka fransar vi ska använda. Därefter fäster vi en eye-pad på dina undre fransar. Detta görs för att undvika att det kommer lim på dina underfransar under behandlingen. Sen får du slappna av och blunda under tiden som vi gör fransförlängningen. Vi fäster fransarna en och en individuellt, vilket innebär att vi limmar en lösögonfrans på en av dina egna fransar. Detta gör resultatet mycket naturligare och är mycket mer hållbart än

när man använder knippen av fransar, så kallade ”flares”. Fransarna är av syntet eller silke och limmet som används är ett  svart professionellt lim, anpassat för fransförlängning.


Normalt är att man fäster ca 70 individuella fransar per öga. Antalet beror på just dina förutsättningar, det kan vara både fler eller färre. Första gången tar fransförlängningen ungefär 2 timmar och vattenförbud gäller i 24 timmar på fransarna. Efter 24 timmar har limmet härdat klart och du kan bada i havet eller pool precis hur mycket du vill.

Fransförlängning Kalmar