Jag har läst och godkänner villkoren

Fransstylisten Kalmar
Fransstylisten Kalmar
Fransstylisten Kalmar

 

HÄRDPLASTUTBILDNING KALMAR

– INRIKTNING FRANSSTYLIST

 

De flesta av er har säkert både hört och läst att Arbetsmiljöverket har uppdaterat vissa föreskrifter i Arbetsmiljölagen under 2015. I de nya föreskrifterna påverkas vi i vårt yrke som fransstylister då vi arbetar med vissa ämnen som räknas till härdplaster. Alla som arbetar med dessa angivna ämnen i mer än 30 min per vecka måste numer enligt lag genomgå en speciell läkarundersökning och en härdplastutbildning.

 

Det är arbetsgivaren eller den egna företagaren själv som bär ansvaret för att det finns dokumenterat underlag som bevisar att man genomfört en godkänd läkarundersökning samt en härdplastutbildning. Om kontroll sker och underlag inte kan uppvisas har Arbetsmiljöverket rätten att bötfälla företaget.

 

Luxurious Lashes erbjuder en härdplastutbildning med inriktning mot just fransstylister. I utbildningen ger vi dig kunskap om härdplaster, dess egenskaper, säkerhetsinformation samt skyddsåtgärder som behöver vidtas för att arbeta på ett tryggt och säkert sätt, allt enligt Arbetsmiljölagens föreskrifter. Din lärare från Luxurious Lashes har genomgått en gedigen härdplastutbildning med rätten att utbilda vidare. Utbildningen avslutas med att du får ditt intyg som påvisar att du följer Arbetsmiljölagens föreskrifter.

 

KURSUPPLÄGG – HÄRDPLASTUTBILDNING

 

Arbetsmiljölagen och relaterad lagstiftning

Genomgång av föreskrifter i Arbetsmiljölagen

Riskbedömning vid arbete med kemiska produkter

Kemiska hälsorisker

Härdplaster och allergiframkallande substanser

Klassificering och märkning

Skyddsåtgärder

 

PRIS – HÄRDPLASTUTBILDNING

 

I priset ingår allt kursmaterial samt godkänt kursintyg enligt lag.

 

2500 KR EXKL. MOMS

(3125 KR INKL. MOMS)

 

BETALA KURSAVGIFTEN VIA FAKTURA

 

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig möjlighet att betala din utbildning via faktura. När du skickar in din kursanmälan gör vi en sedvanlig kreditprövning innan vi bekräftar kursplatsen. Privatpersoner erbjuds 14 dagars kredittid medan företag erbjuds 30 dagars kredittid.

 

DELBETALA KURSAVGIFTEN

 

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB erbjuder vi dig även möjlighet att delbetala din utbildning. När du skickar in din kursanmälan gör vi en sedvanlig kreditprövning innan vi bekräftar kursplatsen. Om du inte blir godkänd ger vi dig andra betalningsalternativ. Blir du godkänd läggs ditt köputrymme upp på ett konto hos Svea Ekonomi AB. Du kan när som helst välja att slutbetala hela summan utan extra kostnad.

 

KURSDATUM & ORTER – HÄRDPLASTUTBILDNING

 

Oavsett om du är utbildad fransstylist via oss på Luxurious Lashes eller via annat varumärke så hälsar vi dig hjärtligt välkommen att medverka på Luxurious Lashes Härdplastutbildning – Inriktning Fransstylist.

 

Tillsammans jobbar vi för att kvalitetssäkra branschen. För att bli kund i Luxurious Lashes webshop krävs dock att du genomgått vår grundutbildning, då vi kräver att alla våra fransstylister har samma gedigna produktkunskap, arbetsmetod och kundfokus.

Nedan finner du kursdatum och orter för våra härdplastutbildningar.

 

 

Kursdatum

 

Kontakta oss för ett datum

 

(På denna kurs tar vi in max 15 elever per kurstillfälle)

 

 

 

 

 

Fransstylistutbildning

 
 
 
 
 
 
Delbetala 3 månader
Delbetala 6 månader
Delbetala 12 månader
Jag vill inte delbetala
 
Jag har läst och godkänner villkoren
 
 

 

Välkommen med din anmälan till vår utbildning!

Observera att din anmälan är bindande. Efter mottagande av bekräftelse från oss är du garanterad plats vid önskat datum.

Klicka här för Luxurious Lashes anmälningsvillkor

 

Kontaktinformation

 

Strömgatan 7a på Kvarnholmen

 

Centrala Kalmar

 

Hitta hit

 

Email: info@fransforlangningkalmar.se

Telefon: 0480 - 50045

 

Öppettider

 

Mån-Fre 08:00-22:00

 

Lör 09:00-16:00

 

Om dörren är låst så ring på klockan så kommer vi och öppnar.

 

Varmt välkommen!