Att tänka på före och efter behandlingen

För nordiskt blonda fransar är individuell fransförlängning kort och gott ett mirakel. Inget mera kladd med klumpig mascara.

Ögonfransförlängning kalmar

Ögonfransarna växer, precis som håret på övriga kroppen, i ojämn takt. Fördelen med att sätta singelfransar eller volymfransarär att varje frans fortfarande har möjligheten att växa i sin egen takt.

Frågor och svar om Ögonfransförlängning

 

 

Är jag för gammal för fransförlängning?

Svar: NEJ! Vår äldsta kund är 81 år gammal. Ja, du läste rätt. Tack vare att vi individanpassar våra sättningar så anpassar vi läng, form, böj och volym på dina fransar så att det passar dig. Enh bra fransförlängning ska ju egentligen ingen, förutom du, se. Less is more, och det är så vi jobbar.

 

Jag är allergisk mot mascara. Kan jag ändå göra fransförlängning?

Svar: Ja det kan du! Limmet som man använder nuddar aldrig din hud. Det blir helt enkelt som att du skulle sätta ett hårspänne i håret på huvudet. Det påverkar inte huden.

 

Hur länge sitter en ögonfransförlängning?

Svar: Hur långt är ett snöre? Är du i början av en bra cykel så kan ett nytt set sita i ca 6 veckor men en påfyllning rekommenderas mellan 3-5 veckor för att upprätthålla ett snyggt resultat. Viktigt att du vet om är att fransarna har olika cykler så ibland tappar man fortfare och ibland sitter fransarna längre.

 

Kan jag bada i klorerat vatten med ögonfransförlängning?

Svar: Ja, efter 24 timmar.

 

Kan jag sola i solarium?

Svar: Ja, efter 24 timmar.

 

Om jag känner att jag vill ha längre, kortare, tjockare eller mer böjda fransar, går det att byta?

Svar: Ja, när du kommer för påfyllning så går vi alltid igenom dina önskemål till förändring. Vissa kunder vill alltid ha samma, andra vill prova nytt hela tiden. Vi har över 60 olika typer av fransar och vi anpassar oss helt efter dina önskemål. Vi är specialister på fransar!

 

Behöver jag ta pauser från min fransar emellanåt för att låta fransarna vila?

Svar: Nej, detta är en myt. En frans har en livslängds på mellan 60-90 dagar. Därefter faller den av och en ny växer ut. Du har alltid små fransar på utväxt och tack vare att vi låter de växa ut tills de är starka nog innan vi sätter en frans på den så har du alltid nya friska fransar som växer ut. Många märker till och med av en kvalitéförbättring efter man har haft individuell fransförlängning eftersom fransarna slipper det eviga slitaget av mascaraborsten.

 

Har du fler frågor eller vill boka tid hör av dig på 0480-50045 eller info@fransforlangningkalmar.se

 

Copyright © All Rights Reserved Fransförlängning Kalmar 2015

Företaget innhar självklart F-skattsedel samt behandlingsförsäkring för dig som kund.

 

 

 

 

Goda råd från Fransförlängning Kalmar

Kom osminkad. Använder du linser så rekommenderar jag att du tar ut dem under behandlingen för att undvika att du blir torr eller irriterad i ögonen.

 

Fransförlängning Kalmar rekommenderas ej ögonfransförlängning vid sjukdom, då man ofta är känsligare.

 

Får du förhinder så avboka din tid senast 24 timmar innan för att undvika debitering. Uteblivet besök debiteras.

 

Hållbarheten beror dels på dina personliga förutsättningar såsom hur fort dina egna fransar växer och din hårkvalitet, dels hur du sköter om fransarna och de produkter du använder på dem. Därför kan vissa behöva fylla på sina fransar oftare än andra, men normalt är 3-4 veckors intervall.

 

Har det gått mer än 5 veckor sedan senaste besöket kommer det sannolikt behövas mer än en påfyllning för att hinna göra fransförlängningen komplett. Vi rekommenderar i dessa fall ett helt nytt set fransar. Befintliga kunder betalar aldrig mer än 500kr för ett nytt set.

 

Återbesöket

Påfyllning av dina fransar bör göras efter ungefär 3-4 veckor. Under återbesöket hos Fransförlängning Kalmar fylls fransarna på så att du får en komplett fransförlängning igen, vilket tar ca 1 timme beroende på hur många fransar som sitter bra sedan förra gången.

 

Innan återbesöket rekommenderar vi att du rengör fransarna ordentligt. På detta vis behöver vi inte lägga tid under behandlingen på det här momentet och hinner istället fästa fler nya fransar.

 

Kontaktinformation

 

Strömgatan 7a på Kvarnholmen

 

Centrala Kalmar

 

Hitta hit

 

Telefon: 0480 - 50045

 

Öppettider

 

Mån-Fre 08:00-18:00

 

Lör 09:00-16:00

 

Om dörren är låst så ring på klockan så kommer vi och öppnar.

 

Varmt välkommen!