Vi ÄR så mycket mer!

Vi på Fransförlängning Kalmar Lash Academy är specialister på frasförlängning. Men vi vill att Du som kund ska känna ett helthetskoncept hos oss. Vi har därför plockat in marknades bästa under vårt tak, för att ge Dig som kund känslan av att kunna få allt på ett och samma ställe. Vi vill att vår salong ska kännas som din fullständiga frizon där du kan vara ifråd och få förstklassig behandling.

 

Vi erbjuder det bästa inom hudvård – Babor!

Boka en gratis hudkonsultation hos vår hudterapeut så hjälper hon dig att hitta produkter för att få just din hud att må bra och lysa.

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar designade för just dig, fotbehandlingar och mycket mer.

 

Djupgående massage hos Kalmars bästa

Varför våra kunder älskar att få massage hos oss beror nog på vår avslappnande miljö, vår sköna massagesäng som tar dig till oanade höjder av ro och framför allt våra duktiga massörer Cassandra och Sarah. De gör allt för att göra din tid hos oss så speciell som möjligt.

 

Vaxning

Vi erbjuder både brynvax, vax av armhåla och armar och ben.

 

Rapunzel, Rapunzel släpp ner ditt hår!

Hos oss har vi vår fantastiska extentionspeialist Fanny Bertzell som arbetat med hårförlängning i över 9 år! Hon arbetar med alla isättningsmetoder och väljer de utifrån din kvalité på håret, dina vanor och dina önskemål. Vi köper bara in kvalitétshår från Rapunzel och erbjuder också uppföljande återbesök så att du alltid känner att du har någon att vända dig till.

 

NYHET 3D-bryn!

Inom kort kommer vi även att kunna erbjuda 3D-bryn hos oss.

 

Hälsosamt brun – året om!

Vi arbetar med spraytan märket California Tan - ledande inom sin marknad. Vi sprayar Dig i ett av våra två spraytanrum med vår HVLP-pistol för att få ett jämt och snyggt resultat. Behandlingen är uppskattad både av de som kommer till oss på regelbundnen basis men även för de som vill bli en aningen solkysst inför en fest eller ett event.

 

Make up!

Mer än hälften av våra fransstylister är även Make upartister! Detta ger oss den unika möjligheten att inte bara pigga upp dina ögon utan även hjälpa dig med din dagliga make up genom en make uprådgivning. Vi sminkar dig även till bal/bröllop/fest och har även en tjänst för dig som vill lära dig utnyttja din egen sminkväska till max!

 

Vår injektionssjuksköterska Martina Holmer

Hos våran duktiga injektionssjuksköterska Martina kan du boka en gratis konsultation för att ställa dina frågor om olika injektionsbehandlingar. Hennes devis är Less is more och träffar dig hellre fler gånger och fyller på än att maxa läpparna på första besöket. Du ska se ut som du - fast bara liiite mer. Martina kommer till oss från Västervik där hon jobbar på Gertrudskliniken och Gränsö slott.

 

Fransar utan fransar – för dig helt utan egna fransar.

Det finns saker i livet vi inte kan styra över tex. Ofrivilligt håravfall av olika anledningar. Vi har utvecklat tillsammans med våra make upartister en möjlighet för Dig att återfå markeringen kring ögonen trots att du saknar fransar. Tillsammans går vi igenom en grundläggande make up, sedan väljer vi ut bland de många olika typer av lösögonfransar vi har att tillgå. Alltifrån väldigt diskreta och naturliga till lite mer kaxigt. Du får sedan lära dig att sminka in din lösfransar så att de ska se så naturliga ut som möjligt.

 

Glöm inte brynen!

Många av våra kunder väljer att boka in en brynplock och brynfärg i samband med sin påfyllning av sina fransar. Då ligger de redan på plats i sängen och när de vaknar är både ögonen och brynen fixade.

 

 

Copyright © All Rights Reserved Fransförlängning Kalmar 2015

Företaget innhar självklart F-skattsedel samt behandlingsförsäkring för dig som kund.

 

 

 

 

Kontaktinformation

 

Strömgatan 7a på Kvarnholmen

 

Centrala Kalmar

 

Hitta hit

 

Email: info@fransforlangningkalmar.se

Telefon: 0480 - 50045

 

Öppettider

 

Mån-Fre 08:00-22:00

 

Lör 09:00-16:00

 

Om dörren är låst så ring på klockan så kommer vi och öppnar.

 

Varmt välkommen!