Hudvårdsbehandlingar och massage

 

Vi bjuder in er att avnjuta en lugn stund hos oss. Ligg ner i vår nya lyxiga massagesäng och unna dig en massage eller ansiktsbehandling. Vi erbjuder bara det bästa!

 

Boka Ansiksbehandling Express 30 min , 295,00 kr

Effektiv och uppfräschande ansiktsbehandling som är perfekt innan festen eller bara när du vill ge dig själv lite extra lyx.

 

I behandlingen ingår rengöring, peeling, ampuller fullspäckade med ingredienser som ger direkt-effekt, mask, handmassage och produkt rekommendation.

 

Boka ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK 75 min , 595,00 kr

En avslappnande ansiktsbehandling med allt du behöver! Här rengöring vi ansikte och dekolltage, gör en hudanalys för att anpassa behandlingen efter just dina behov. Vi plockar dina bryn, peelar, gör en portömning och ger dig en skön ansiktsmassage med lymfdränage och akupressur. Lägger en effektiv ansiktsmask samt avslutande dagkräm och produktrekommendation.

 

Boka ANSIKTSBEHANDLING LYX 85 min , 795,00 kr

En riktigt skön behandling som vi anpassar efter din hudtyp. För att få dig riktigt avkopplad så börjar vi med en avslappnande rygg & nackmassage. Efter det kommer vi rengöra din hud för att sedan göra en peeling för att få fram fin lyster och gör huden redo för kommande produkter. Därefter formar vi dina bryn. Vi ger din hud en ampull full med aktiva ingredienser som ger direkt verkan sen fortsätter vi med en underbar ansiktsmassage och lägger sedan på en ansiktsmask. Under tiden ansiktsmasken får verka så kommer vi ge dig en skön skalpmassage. Vi avslutar behandlingen med dagkräm och ger dig de bästa råden för att få din hud att stråla.

 

Boka ANSIKTSBEHANDLING NJUTA 45 min , 455,00 kr

I den här behandling har vi samlat allt det sköna. Vi börjar med att rengöra din hud för ett sedan göra en peeling. Vi ger dig sedan en riktigt skön massage på ansikte och dekolltage. Därefter lägger vi på en näringsrik mask som får verka medan du får välja på en härlig hand eller skalpmassage. Vi avslutar behandlingen med dagkräm och dig de bästa råden för att få din hud att stråla.

 

Boka ANTIAGE 75 min , 695,00 kr

En exklusiv anti-age behandling för dig som behöver ge tillbaka huden dess ungdomliga vitalitet och lyster. Vi använder produkter som innehåller aktiva ingredienser som får din hud att se slätare och fastare ut med en jämnare hudton och minimerar synligheten av linjer och rynkor.

 

Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, portömning, formning av bryn, vi lägger på en ampull full med vitaminer och en utslätande lifting effekt med direkt verkan för att sedan ge dig en underbar ansiktsmassage. Därefter får du ligga i en stimulerande ansiktsmask medan vi ger dig en skön handmassage. Behandlingen avslutas med serum, dagkräm och ögonkräm. Och självklart ger vi dig de bästa råden för att sköta om din hud hemma.

 

Vi bjuder även på en ny produkt som får dina ögon att se pigga ut på ett kick!

 

Boka HOT STONE MASSAGE RYGG/NACKE 35 min , 455,00 kr

Hot Stone Massage är en värmande och riktigt avslappnande behandling där terapeuten använder sig av härligt varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Stenarnas värmande effekt gör att massagen kan fördjupas och förstärker förmågan att reducera spänningar och minska stress.

 

Boka KLASSISK SVENSK MASSAGE RYGG/NACKE 25 min , 385,00 kr

En klassisk svensk rygg/nack massage där vi koncentrerar oss på att få dina muskler att slappna av. Massagen verkar avslappnande och uppmjukande. Du kommer känna dig mjukare och mer rörlig i kroppen när du går här ifrån.

 

Boka Avslappnande Skalpmassage 15 min , 150,00 kr

Unna dig en lyxig avslutning på din franssättning med vår skalpmassage. Under 15 avslappnande minuter går vi igenom ditt huvud med massage och akupressurpunkter. En perfekt avslappning med hög njutning.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Fransförlängning Kalmar 2015

Företaget innhar självklart F-skattsedel samt behandlingsförsäkring för dig som kund.

 

 

 

massage kalmar
massage kalmar
massage kalmar

 

Kontaktinformation

 

Strömgatan 7a på Kvarnholmen

 

Centrala Kalmar

 

Hitta hit

 

Email: info@fransforlangningkalmar.se

Telefon: 0480 - 50045

 

Öppettider

 

Mån-Fre 08:00-22:00

 

Lör 09:00-16:00

 

Om dörren är låst så ring på klockan så kommer vi och öppnar.

 

Varmt välkommen!